Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Місто
Місто
Лікарня з минулого, як шанс на майбутнє Печать
Автор ГородА   
26.04.2016 г.
ImageЛікарняний довгобуд, як валіза без ручки – і нести важко, і кинути шкода. Йому більше не плескають в долоні, а обіцянки сприймають з недовірою. За довгі роки будівельної тяганини в Охтирці з’явилось покоління незгодних. Сьогодні гроші на добудову віддають не без жалю, відчувається дошкульний опір.
 
Лучше бережешь, больше строишь. И наоборот Печать
Автор Андрей Михеев   
26.04.2016 г.

ImageВесной в первую очередь обращаешь внимание на зелень и цветы. Желающих приблизиться к природе влекут парки, но по этому показателю наш город хромает. Заметнее всего, за последнее время, преобразился сквер у "Кнежи".

 
Ми хронічно хворі на безвідповідальність Печать
Автор ГородА   
23.04.2016 г.
ImageУ квітні відзначається День навколишнього середовища. Цього року – це субота, 16 –те. В Охтирці на цей день оголосили загальноміську толоку. Чи допоможе вона подолати сміттєві завали, до яких, здається, ми вже остаточно звикли? Звісно, допоможе. На кілька днів.
 
Толерантність, чи русифікація? Пробачте, ми вас не зрозуміли… Печать
Автор ГородА   
23.04.2016 г.
«Якщо ви вважаєте, що заборонити російську мову – негуманно, то на що тоді скаржитись. Щоби всім було «харашо» і всі говорили українською мовою – так не буває, тому не треба нікому нічого забороняти. Достатньо просто домовитись з усіма, хто переживає за культурне середовище свого міста, про те, що вони не знають російської. І коли до вас звертаються російською, казати: «Пробачте, я вас не розумію».
 
«Страх і ужас! Два гектари лісу – машина сміття» Печать
Автор ГородА   
18.04.2016 г.
ImageДоки держава буде лояльною до забруднювачів лісу, доки серйозні штрафи і суворий закон не стануть на перешкоді любителям засмічувати довкілля, перспективи наші не втішні.
 
Вдалий виступ фотоаматорів Сумщини Печать
Автор ГородА   
18.04.2016 г.
Image

29 та 30 березня у Полтаві пройшов 8-ий дитячий фото-відео конкурс «Погляд майстра». Організаторами творчого змагання виступили управління освіти Полтавської міськради та міський центр позашкільної освіти.

 
Охтирчанам нагадали про добровольця Романа Кубишкіна Печать
Автор ГородА   
18.04.2016 г.
На ім’я міського голови Охтирки надійшов лист від Дубенської міської ради з проханням допомогти добровольцю Роману Кубишкіну, який зазнав тяжкого поранення у Пісках і вже другий рік знаходиться на лікуванні.
 
ОСББ, своя рука – владика,чи обраний чиновниками управитель Печать
Автор ГородА   
18.04.2016 г.
Що буде з мешканцями будинків, що й досі не створили ОСББ? – це питання стало звучати частіше і гучніше. Бо держава, з огляду на її останні кроки, таки взялася до радикального реформування житлової галузі. Час Х настає 1 липня. А далі - не кажіть, що вас ніхто не попереджав. Незнання закону не звільняє від його виконання.
 
Змагання з айкібудо Печать
Автор Редактор   
18.04.2016 г.

Image16 квітня в м. Харкові вібувся відкритий Чемпіонат України по айкибудо, карате і кобудо.

В цьому турнірі взяли участь біля двохсот спортсменів з шести областей . Змагання проходили в вікових категоріях в розділах з куміте, ката та зі зброєю.

 
В Охтирці з’явились «Активні Громадяни» Печать
Автор МВК   
18.04.2016 г.
Image16 та 17 квітня в Центральній Районній Бібліотеці відбувся дводенний тренінг «Активні Громадяни», який проводили представники «Британської ради в Україні» в м. Суми, Ініціатором проведення тренінгу став Охтирський Молодіжний Центр.
 
Довгобуд на низькому старті, але не всі цьому раді Печать
Автор Анна Протасова   
15.04.2016 г.

ImageЗі скрипом, але гроші з кишені вийняли й віддали. Лікарню будуватимуть далі. За це голосували 20 депутатів і міський голова. Ті з народних обранців, хто не хотів «світити» свою негативну позицію, на голосування просто не прийшли.  

 
Євгенія Мучарова - одна з кращих спортсменів області Печать
Автор МВК   
06.04.2016 г.
Image1 квітня в приміщенні обласного театру для дітей та юнацтва Сумське обласне відділення Національного олімпійського комітету України спільно з обласною громадською радою з фізичної культури і спорту провели щорічну урочисту церемонію нагородження переможців громадського рейтингу «Спортивна особистість Сумщини 2015 року».
 
Учні Охтирської ДЮСШ брали участь у відкритому чемпіонаті м.Суми зі спортивної акробатики Печать
Автор МВК   
06.04.2016 г.
Image2-3 квітня 2016 р. відбувся відкритий чемпіонат м.Суми зі спортивної акробатики. Змагання із парно-групових видів проводилися в акробатичному залі КДЮСШ №2, а акробатичні стрибки відбувалися в спортивному комплексі СДПУ ім. А. С. Макаренка.
 
Наші чемпіони Печать
Автор МВК   
06.04.2016 г.
Image2 квітня в Сумах відбувся відкритий чемпіонат міста з боротьби самбо серед юнаків, в якому прийняли участь вихованці відділень самбо та дзюдо Охтирської ДЮСШ.
 
Перемога юного науковця Дубініна Віталія Печать
Автор Ахтырская СЮТ   
05.04.2016 г.

ImageЮний археолог з Охтирки став призером всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких та пошукових робіт учнів-членів малої академії наук України.

 
Вимагали неможливого: позбутися черг і лікувати по-сучасному Печать
Автор Газета "Город А"   
04.04.2016 г.

ImageМісцева медицина в загоні. Люди не довіряють ні системі, ні лікарям. Про це говорили на громадській раді, заслухавши звіт начальника відділу охорони здоров'я Оксани Коваленко та заступника головного лікаря ЦРЛ Світлани Більченко. Серед претензій, які висувають громадські активісти медикам - низька якість медичних послуг та застарілі підходи до організації роботи галузі. 

 
Тетяна Лисенко: «Я хочу, щоб театр не знищили, не занесли в Червону Книгу» Печать
Автор Газета "Город А"   
04.04.2016 г.
ImageЯкщо «зануритись» в історію нашого театру, прослідити його становлення, перевтілення, злети та падіння... отримаємо  інтригу  – і що ж далі ? Чи буде театр у місті Нашому? Чи потрібен він охтирчанам? Та судячи з того, що «THEATRON» із грецької – це місце для видовищ, то проблема у місті Нашому саме в цьому – «місці для видовищ».
 
Управління юстиції ліквідують. На зміну чиновникам прийдуть юристи Печать
Автор Газета "Город А"   
04.04.2016 г.
ImageУправління юстиції припинять роботу 30 квітня, їх замінять бюро правової допомоги. Новоутворені структури, які авансом вже охрестили «центрами справедливості», мають стати до роботи 1 липня поточного року. Мережа закладів, що надають юридичну допомогу людям, розширюється.
 
Адміністративній реформі Алєксєєва дали добро Печать
Автор Анна Протасова   
29.03.2016 г.

ImageАдміністративна реформа, яка не пройшла з першої спроби, стала реальністю - з другої. 29 березня рішенням десятої сесії сьомого скликання Охтирська міська рада затвердила нову структуру і штати своїх виконавчих органів. Під канцеляризмом «зміна структури» ховається повна ліквідація деяких управлінь та створення інших, відповідно - звільнення працівників і набір нових (чи старих) за конкурсом. 

 
Зміни в Антикорупційному законодавстві Печать
Автор Охтирська місцева прокуратура   
24.03.2016 г.
26 квітня 2015 року вступив в силу Закон України № 1700 від 14 жовтня 2014 року «Про запобігання корупції». Закон «Про запобігання корупції» став основним антикорупційним актом України. Він запровадив систему протидії корупції та визначив основні принципи забезпечення антикорупційної стратегії держави.
 
<< [Первая] < [Предыдущая] 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 [Следующая] > [Последняя] >>

Результаты 3221 - 3240 из 4255
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg